Tisztelt Betegeink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. október 21-én megkezdődött a rendelőintézet felújítása, továbbá a parkolóban a garázsok lebontása és a helyére az új pszichiátria épület építése. A munkálatok várhatóan 15 hónapig tartanak.
A munkálatok miatt sajnálatos módon csökken az amúgy is kevés parkolóhelyek száma, ezért kérünk mindenkit, hogy akinek állapota és lehetősége megengedi tömegközlekedéssel közelítse meg intézetünket. Hamarosan megkezdődik a rendelőintézet jelenlegi parkolója melletti ingatlan parkolóvá alakítása, melynek megvalósulásáig türelmüket kérjük.
Az első ütemben az épület északi szárnyának felújítása kezdődik meg. Megtörtént a rendelések kiköltözése és új helyen történő elhelyezése az alábbiak szerint:
- a reumatológiai szakrendelés és Dr. Galántai Gyöngyi neurológiai rendelése a 2. emeletre a régi titkárságra költözött,
- a nőgyógyászati szakrendelés az 1. emeleten a régi gyógytorna terembe költözött,
- a 2. emeleti masszázs helyiségben azok a rendelések fognak működni, akik eddig a régi gyógytorna teremben voltak (foglalkozás-egészségügy, Dr. Gulácsi-Bárdos Petra keddi diabetológiai rendelése és a dietetikai tanácsadás), továbbá itt fog rendelni szerda délutánonként Dr. Lukács Lajos is.
- Dr. Kisgyörgy Mária hétfő délutáni reumatológiai szakrendelése és Dr. Havas Adrienn neurológiai szakrendelése a továbbiakban a 2. emeleti neurológia rendelőhelyiségben fog működni,
- A masszázs, az UH szakrendelés, az ODM és Dr. Kormos Andor ortopédiai szakrendelése a mentőállomás területére költözött be.

A kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük.